www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus® RemoteCom™

HMS Industrial Networks introduserer Anybus® RemoteCom™, en ny industriell GSM/GPRS-basert enhet for fjernovervåking og kontroll, alarmhåndtering og datalogging.

Anybus® RemoteCom™
Med Anybus RemoteCom kan du forenkle fjernovervåking og kontroll av automasjonsenheter, minimalisere nedetid og få tilgang til presis informasjon når som helst. Enheten eliminerer behovet for å sende kostbart servicepersonell rundt om på kloden for å løse problemer. I tillegg tilbyr HMS Industrial Network et unikt servicetilbud: En sentral webserver sørger for enkel og transparent globalt nettverkshåndtering gjennom ett enkelt grensesnitt.

Anybus RemoteCom er en gateway som er lett å bruke og som fungerer som en Modbus-forbindelse så vel som å gi fjernkontroll og tilgang til en rekke enheter via ethernet, internett, LAN, GSM, GPRS og telefonmodemer. Produktet har en innebygd kraftig webserver for å gi webbasert fjerntilgang, alarmhåndtering, datalogging samt trendgrafer og data fra feltinstrumenter. Den integrerte alarm og statuskontrollen gir automatisk varsel til fjernkontrollansvarlig via e-post, SMS, SNMP og Modbus TCP hvis forhåndsdefinerte nivåer overskrides.

Som en ekstra service leverer HMS en sikker sentral webserverløsning som utvider funksjonaliteten til Anybus RemoteCom. Serversentralen styrer, overvåker og kontrollerer feltinstrumenter. RemoteCom-enheter kopler seg til den sentrale serveren for å sende kritisk utstyrsdata som dataparameterlogg og alarmer. I serveren kan autorisert bruker se og håndtere denne informasjonen. Det eneste verktøyet bruker trenger er en standard webleser. Bruken av en sentral lokasjon for alt fjernstyrt utstyr forenkler arbeidet til dem som håndterer fjerninstallasjoner. Bruker kan enkelt og sikkert få tilgang til enheter hvor som helst i verden når som helst.

Anybus RemoteCom enheter er tilgjengelig i DIN-skinne med monterbare IP20 plasthus eller i røffe metallkapslinger. Kraftforsyningen kommer fra ett enkelt 9-28V industribatteri.

Typiske applikasjoner for Anybus RemoteCom er:

Energiapplikasjoner: I en bygning kan eier, eller bruker, redusere energibruken gjennom optimalisering av automasjonsprosessene i bygningen, samt bevisstgjøre brukere og vedlikeholdspersonale hvor og når energi forbrukes. Mange eksempler viser en reduksjon av energiforbruket på 30 prosent når denne metoden er iverksatt. Fjernstyringsløsningen samler inn energiinformasjon og presenterer forståelige rapporter om energiforbruksmønsteret i en prosess for bruker. Dette bidrar til å spare energi og penger.

Kraftproduksjon: En generator kjører ikke nødvendigvis så ofte, men når det er behov for det kan det være kritisk. Anybus RemoteCom kan konstant overvåke tilstanden, beredskapen og driftsposisjonen til generatoren, 24 timer i døgnet 365 dager i året.

Industriell automasjon: For å kople til nye eller tilhørende enheter, som PLC’er, prosesskontrollutstyr, pumpestyringer, strekkodelesere/skannere, operatørpaneler, vekter og veiestasjoner og mye mer. Ved alltid å ha kontroll på maskinen eller produksjonsutstyret er det mulig å øke produktiviteten, forbedre utstyrsledelse og å oppdage og kutte unødvendige kostnader.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne