www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Håndter driv- eller bevegelsesprofiler fra et hvilket som helst nettverk med Anybus CompactCom.

HMS Industrial Networks presenterer nå en ny løsning for håndtering av profiler som i første rekke retter seg mot bruksområder for drivenheter og bevegelser. Utvidelsen av den nye Anybus CompactCom 40-serien gjør at drivenhetsprodusentene kan følge vanlige profilspesifikasjoner slik som PROFIdrive, EtherCAT DS402, og transparente DS402 på andre nettverk.

Håndter driv- eller bevegelsesprofiler fra et hvilket som helst nettverk med Anybus CompactCom.

Utviklingstendenser slik som Industry 4.0 og Industrial Internet of Things (IIoT) innebærer at flere og flere industrienheter tilkobles industrinettverk. Dette gjelder spesielt for drivenheter eller invertere som er de mest nettverksbaserte enhetene av alle – 3,5 millioner invertere og 800 000 servodrivenheter forventes å bli nettverksbasert i løpet av 2015. Men å utvikle og bevare tilkobling til forskjellige nettverk er både tid- og ressurskrevende – spesielt hvis man vil følge driv- og bevegelsesprofiler i flere nettverk. Gjennom å integrere støtte for Anybus CompactCom i en drivenhet, vil utstyrsprodusenter nå kunne tilby bred feltbuss- og industriell Ethernet-tilkopling sammen med integrert profilstøtte til kundene – alt dette gjennom ett eneste utviklingsprosjekt.

Flernettverkstilkobling med profiler for drivsystem – Hvordan fungerer det?
Forskjellige nettverk har forskjellige standarder for hvordan man kommuniserer med en drivenhet (å fortelle drivenheten å arbeide med en viss hastighet, for eksempel). Disse såkalte “drivenhetsprofilene” eller “bevegelsesprofilene” støttes av Anybus-konseptet gjennom en Profile Driver Package — en software stack som iverksettes i drivenheten under utvikling. Den ferdige kildekoden fra HMS kan raskt integreres i prosessoren i en hvilken som helst drivenhet.

Følgelig “oversettes” faktisk ikke profilspesifikke data inne i Anybus CompactCom. Den går snarere uforandret gjennom modulens transparente kanal og omdannelsen skjer i drivenheten med hjelp av HMS sin Profile Driver Package. DS402-baserte Profile Driver kan brukes til å håndtere enhver CAN-basert profil – ikke bare driv- eller bevegelsesprofiler – på et hvilket som helst nettverk. For eksempel:

  • EtherNet/IP: Transparent DS402
  • EtherCAT: DS402, SEMI, Encoder
  • PROFINET/PROFIBUS: PROFIdrive

Den raske veien til nettverkstilkobling for drivenheter
Anybus CompactCom 40-serien gjør det mulig for drivenhetsprodusentene å oppfylle kravene til alle store nettverk, til og med for krevende høyytelsesstandarder som EtherCAT eller PROFINET 2.31.

40-serieproduktene er spesielt utformet for krevende bruksområder som krever lav ventetid og høy datagjennomstrømning. (Prosessdataventetiden er lavere enn 15 μs og 1500 bytes prosessdata kan overføres i hver retning).

40-serieproduktene er forhåndssertifisert for nettverksoverensstemmelse med alle store nettverksorganisasjoner som i høy grad fremskynder testing og overensstemmelse. HMS tilbyr også implementeringshjelp som en pakketjeneste for drivenhetsprodusenter.

Hva er Anybus CompactCom?

Anybus CompactCom er en serie kommunikasjonsprodukter som er integrert i en industrienhet for å tilby tilkobling til forskjellige industrinettverk. CompactCom leveres i chip-, kort- eller modulformat, slik at brukeren kan velge integrasjonsnivå.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne