www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Anybus CompactCom-modul kobler apparater til BACnet/IP

HMS Industrial Networks lanserer nå Anybus® CompactCom™ for BACnet/IP – en nettverks-kommunikasjonsmodul som kan bygges inn luftkondisjoneringsutstyr, pumper, ventilasjonsapparater etc. for å muliggjøre kommunikasjon med BACnet/IP-nettverket.

Ny Anybus CompactCom-modul kobler apparater til BACnet/IP
Med dette nye medlemmet i Anybus CompactCom-familien kan HMS tilby nytt ferdiglaget tilkoblingsutstyr til BACnet/IP – et stadig mer populært nettverk innen bygningsautomatiserings- og HVAC (oppvarming, ventilasjon, luftkondisjonering)-bransjen. Ved å velge tilkoblingen Anybus CompactCom for BACnet/IP kan utstyrsprodusenter spare opp til 70 % av utviklingskostnadene sammenlignet med hva det koster å utvikle et kommunikasjonsgrensesnitt for BACnet/IP på egen hånd.

»Som i mange andre bransjer vurderer bygningsautomaterings- og HVAC-bransjen nå å gå over til industriell Ethernet-teknologi, og BACnet/IP kan godt være det neste store i denne bransjen,» sier Leif Malmberg, produktlinjeleder for innebygde løsninger i HMS. »Ved å bruke Anybus CompactCom kan utstyrsprodusenter også straks koble til 19 andre industrinettverk ved ganske enkelt å skifte Anybus-modul. Dette åpner opp for nye forretningsmuligheter for utstyrsprodusentene og utvider markedene deres i betydelig grad.»

2-ports-brytere gjør det lettere å koble til apparatene
Anybus CompactCom BACnet/IP har en integrert 2-ports-bryter som gjør det mulig å koble apparatet til nettverket på en normal feltbuss-måte (daisy-chain) snarere enn å koble alle apparatene gjennom en ekstern bryter. Dette er et krav fra mange sluttbrukere i dag.

Tekniske høydepunkter
Anybus CompactCom-modulen fungerer som en server (B-ASC) på BACnet/IP-nettverket. Den kan kjøpes med og uten innfatning og er omtrent på størrelse med et kompakt flash card.

Takket være de integrerte nettfunksjonene (slik som dynamiske nettsider, e-post og FTP) er det mulig å få online-statistikk, e-poster med kunngjøringer og annen informasjon om apparatet som Anybus-modulen er bygd inn i. For eksempel er det mulig å få en e-post når apparatet trenger service.

2-port-bryteren gir to 100 Mbit/s fullt doble Ethernet-grensesnitt med RJ45-koblinger.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne