www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

HMS-partnerprogrammet gjør at systempartnere gir systempartnere fordeler innen HMS-porter og fjernstyringsløsninger

HMS Industrial Networks kunngjør lanseringen av et nytt partnerprogram. Programmets målgruppe er systemintegrerere, maskinbyggere og andre selskaper som ønsker å omfatte Anybus-porter og Netbiter-fjernstyringsløsninger i tilbudene sine.

HMS-partnerprogrammet gjør at systempartnere gir systempartnere fordeler innen  HMS-porter og fjernstyringsløsninger
Partnere som blir med i programmet vil kunne dra fordel av noen av de beste nettverkstilkoblingsproduktene på markedet og dra fordel av ledelsesdeling, prosjektledelse og felles markedsføring med HMS og HMS-distributører, så vel som gratis teknisk støtte og ledelse via HMS-akademiet.

»Systemintegrere og maskinbyggere har vært viktige for vår suksess med porter og fjernstyring. For å støtte det stadig økende behovet for Anybus- og Netbiter-løsninger og videre styrke forholdet til partnerne våre, lanserer vi nå et formelt partnerprogram,» sier Anders Hansson, markedsføringsdirektør i HMS. »Ved siden av å kunne tjene penger på HMS-produkter innenfor løsningene sine vil partnere som blir med i programmet, også få en sterk konkurransefordel ved å legge HMS’ kraftige løsninger for industrinettverkt og fjernstyring inn i tilbudet sitt.»

To partnerskapsnivåer GULL og SØLV er laget for å kjennetegne og belønne partnerarbeid. Alle signerte partnere får rett til å tilby og promotere HMS-porter og fjernstyringsprodukter med full hjelp av HMS, men GULL-partnere får mer omfattende produktopplæring og bedre rabatter.
 
Les mer på: http://www.anybus.com/partner/partnerprogram.shtml

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne