www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Service via APP for mobil

NORD DRIVESYSTEMS blir mobile: Med appen NORDCON APP og Bluetooth-enheten NORDAC ACCESS BT har drivspesialisten laget en mobil løsning for idriftsetting og service av alle NORD-drev.

Service via APP for mobil
NORDCON APP og NORDAC ACCESS BT gir en mobil løsning for idriftsetting og service av alle NORD-drev.
Bildekilde: NORD DRIVESYSTEMS


Appen NORDCON APP og Bluetooth-enheten NORDAC ACCESS BT fungerer med alle elektroniske komponenter fra NORD. De brukes til drivovervåking via et dashbord, drivanalyse via en praktisk oscilloskopfunksjon og drivparameterisering av NORDs drivsystemer. Den dashbord-baserte visualiseringen brukes til overvåking og feildiagnostikk. Appen har også en hjelpefunksjon og rask tilgang til parametere, noe som gjør det raskt og enkelt å parameterisere drivenhetene. NORDAC ACCESS BT kan også brukes frittstående til sikkerhetskopiering og gjenoppretting av drivparametere. NORDCON APP og NORDAC ACCESS BT er tilgjengelige for all drivelektronikk fra NORD, og kan brukes med desentraliserte frekvensomformere og omformere for montering i koblingsskap, som for eksempel den nye NORDAC PRO SK 500P.

Merverdi i det daglige arbeidet
NORDAC ACCESS BT brukes som en kobling mellom den mobile terminalenheten og appen. Bluetooth-enheten brukes direkte på frekvensomformeren. Brukerne har derfor praktisk tilgang til drivdataene og fortsatt full kontroll. NORDAC ACCESS BT kan også brukes uten appen, for eksempel til å lagre parameterdata. Hvis frekvensomformeren skades eller drevet må skiftes ut, kan de opprinnelige parameterne enkelt lastes opp fra enheten. Det er også mulig å overføre parametere mellom et drev og en PC. Appen er tilgjengelig for operativsystemene iOS og Android, fra henholdsvis App Store og Google Play.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne