www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Nettverkstilgang fra Anybus for tøffe industrielle miljøer.

HMS Industrial Networks lanserer nå en serie med Anybus CompactCom moduler som er utstyrt med M12 kontakt. Denne løsningen gjør det enkelt med nettverkstilkobling for maskiner som opererer i krevende industrielle miljøer som for eksempel fukt og støv. Nettverkene kan være PROFIBUS, PROFINET, DeviceNet, Ethernet / IP, Modbus TCP eller EtherCAT.

Nettverkstilgang fra Anybus for tøffe industrielle miljøer.
Tilgjengelig i inntil IP67 grad
Akkurat som standard CompactCom moduler vil de nye M12 versjonene være tilgjengelig med og uten innkapsling. M12 versjon uten innkapsling gjør det mulig å oppnå en beskyttelsesgrad på IP67 (IP = Ingress Protection). Dette betyr at produktet er fullstendig forseglet fra støv og kan motstå vann. CompactCom M12 versjoner med innkapsling er i IP20 utførelse, akkurat som standard CompactCom moduler med standard feltbuss kontakter.

«Vi erfarer at selskaper standardiserer på M12 kontakter av ulike årsaker» sier Stefan Källström, Product Manager, Embedded Solutions hos HMS. «Noen bruker denne løsningen fordi de gir en solid og sikret kabeltilkobling, mens andrebrukere har behov for å oppnå en høyere kapslingsgrad siden maskiner operere i fuktige eller i støvete omgivelser. Med de nye M12 kontaktene gir vi utstyrsprodusenter og sluttbrukere muligheten til å få tilgang til de vanligste feltbussene og industrielle Ethernet-nettverk samtidig som de oppnår en høy IP grad ».

Bygd på utprøvd teknologi
Anybus CompactCom moduler med M12-kontakter har samme funksjonalitet som standard CompactCom moduler, inkludert fullstendig uskiftbarhet mellom modulene. Det betyr at når Anybus CompactCom konseptet er implementert i et produkt, er det kun å plugge i en hvilken som helst CompactCom modul for å få tilgang til det målrettede nettverket.

Tilgjengelige nettverk
HMS tilbyr Anybus CompactCom med M12 for følgende industrielle nettverk:

- PROFINET RT (september 2012)
- Ethernet / IP (september 2012)
- Modbus TCP (september 2012)
- EtherCAT (oktober 2012)
- PROFIBUS (oktober 2012)
- DeviceNet (november 2012)

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne