www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Crouzet og HMS


Crouzet og HMS presenterer felles løsning for overvåking av Millenium 3 logisk styring over internet.

Crouzet og HMS

Crouzet, en ledende produsent av styring- og kontrollkomponenter, har besluttet å benytte HMS Industrial Networks Netbiter som ekstern løsning for deres nyeste generasjon av mikro PL - Millenium 3 Smart. Det gir brukere av mikro PLS en umiddelbar tilgang til data fra feltutstyr over internet.

Et eksempel på en tidlig bruker av en slik løsning er det svenske selskapet Triplesign. De bruker løsningen for å overvåke rullerende reklameplakater. Med Netbiter, kan de se status for hver plakat og i tillegg eksternt kontrollere hvilken reklame/melding som skal vises. «Jeg har jobbet med Millenium 3 Logic Controllers i noen tid, og det faktum at Netbiter løsningen hadde en ferdigutviklet mal for mikro PLSen var en stor fordel», sier PA Claveroth, salgs-og markedsdirektør i Triplesign. «Vi koblet bare Netbiter  til Millenium 3 og alle parametere ble vist umiddelbart i en nettleser.»

Slik fungerer det:
En Netbiter EasyConnect gateway er koblet til Millenium 3 mikro PLS i feltet. Netbiter gateway kommuniserer med et skybasert datasenter kalt Netbiter Argos. Dette datasenteret samler og lagrer data fra feltutstyret. Ved å logge seg på Netbiter Argos, kan brukerne se nøyaktig status for Millenium 3 og dermed sine egne enheter i et web-dashbord. De kan også få alarmer og varsler når noe skjer.

«Den kombinerte løsning vil være svært nyttig for oppgaver innen ventilasjon, adgangskontroll, varmepumper, vann- og luftbehandling, avfallsbehandling, løfting og håndtering, medisinsk utstyr og pumpestyring», sier Henrik Arleving , Product Line Manager, Remote Management ved HMS. «Disse segmentene er svært godt egnet for fjernadministrasjon og Netbiter tilbyr brukerne og serviceingeniører en rask måte å forbedre kontrollen over sine programmer og å redusere kostnadene.»

André Chovin, Automation Marketing Manager i Crouzet kommentarer:
«Innenfor rammen av fjernstyring bidrar HMS sin Netbiter løsning med å kunne utnytte mest mulig ut av Millenium 3 Smart logisk styring ved at den kan bli koblet opp hvor som helst, når som helst, 24/7. Den viktigste egenskap av Millenium 3-serien er hvor enkel og brukervennlig den er. Tilsvarende er Crouzet / HMS-løsning enkel å bruke og effektiv for ekstern styring av automatiserte systemer».

Den felles løsningen er allerede tilgjengelig og distribueres i Crouzet og HMS distribusjonsnett.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne