www.engineering-norge.com
EPLAN

Lansering av Eplan Partner Network

Det nye partnernettverket som EPLAN grunnla på slutten av 2020, samler den verdensomspennende ekspertisen blant sine samarbeidspartnere for å øke fordelene for kunder. EPLAN Partner Network (EPN) definerer felles mål for å øke integreringen langs verdikjeden. Brukerne drar fordel fra denne bedringen i kontinuitet og integrering, spesielt innen PLM, ERP og PLC, samt simuleringer. Den dype utvekslingen blant produsentene gjør det lettere for kunder å integrere det store antallet av systemer brukt på markedet.

Lansering av Eplan Partner Network
Eplan Partner Network.jpg: Eplan Partner Network (EPN) samler ekspertisen i samarbeidspartnere med definerte utviklingsmål.

Monheim i Tyskland, 11. Januar 2021 - På slutten av året begynte EPLAN, leverandøren av tekniske løsninger, sitt Partner Network (EPN). Det gir et rammeverk der eksisterende og nye partnerskap sammen kan utvikle og markedsføre grensesnitt. EPN-partnerskapet er basert på felles bindende mål for forbedring og støtte av grensesnitt. Dette både øker kundefordelene og bedrer kvaliteten.

Maksimumsfordel via perfekt samhandling


Lansering av Eplan Partner Network
Sebastian Seitz.jpg: “Effektiv samhandling mellom ulike applikasjoner er spesielt viktig for kundene våre. Som del av EPN vil vi derfor fokusere på felles utvikling av integrasjon samt kvalitetssikring og støtte”, sier Eplans administrerende direktør, Sebastian Seitz.

EPLANs adm. dir. Sebastian Seitz forklarer: “I tillegg til å bruke EPLAN-programvare bruker kundene våre flere andre applikasjoner fra ulike produsenter innen ERP, PLM, PLAC og simuleringsmiljøene, bare for å nevne noen få. En effektiv samhandling mellom disse ulike applikasjonene er spesielt viktig for dem. Som del av EPN vil vi derfor fokusere på felles utvikling av integrasjon samt kvalitetssikring og støtte.”

Integrasjon er alt
På spørsmål om grunnen til å grunnlegge det nye EPLAN Partner Network sier selskapets seniordirektør for strategier og selskapsprogrammer, Marco Litto: “Profesjonaliseringen av nettverket vårt øker systematisk fordelene for sluttbrukerne.” Som Litto forklarer, er målene ambisiøse: “Forbindelsene mellom systemene våre skal planlegges, utvikles, testes, støttes og markedsføres med samme grundighet og fornuft vi er vant til i våre egne løsninger. Sammen med EPN-partneren lar det oss oppnå et helt nytt nivå av kundefokus.” Åpne grensesnitt og moderne integrasjon vil skape mange ulike muligheter som brukerne av de ulike programvareløsningene vil dra fordel av, for ikke å nevne partnerselskapene selv.


Lansering av Eplan Partner Network
Marco Litto.jpg: “Profesjonaliseringen av nettverket vårt øker systematisk fordelene for sluttbrukerne”, sier Eplans seniordirektør for strategi og selskapsprogrammer, Marco Litto.

Prestisjeselskaper om bord
Viktige globale aktører innen automatisering, inkludert Bosch Rexroth, Festo, Mitsubishi Electric og Rockwell Automation, deltar alt i initiativet. Deleprodusenterer, bl.a. B&R, Endress+Hauser, ifm electronic, Phoenix Contact, Pilz samt Rittal og leverandører av programvaretjenester – f.eks. configit, Contact Software, encoway, Gain, ISD, ISG, keytech, machineering, Procad, Quanos and SAE – deltar også i det nye nettverket.
Både tyske og internasjonale selskaper kontaktes for å delta, og EPLAN er i samtaler med flere av dem. For eksempel UDMTEK i Korea var det første asiatiske selskapet som inngikk en medlemsskapsavtale - andre kan følge.

Den beste av alle verdener
Bosch Rexroth “plukket opp ballen” og involverte seg i begynnelsen av nettverket. Selskapets salgsdirektør, Steffen Winkler, forklarer: “Konfigurasjon av automatiseringsløsninger og dynamisk levering av nøyaktige enhetsdata er svært viktig for Industry 4.0. ctrlX Configurator fra Bosch Rexroth muliggjør enkel konfigurering av komplette ctrlX AUTOMATION-løsninger. Ved direkte integrering av konfiguratoren i EPLAN-plattformen vil brukerne motta alle enhetsdata i topologien til det konfigurerte systemet, inkludert detaljerte produktlister og CAD-data med et tastetrykk. Denne integrasjonen sikrer helt ensartede data og gjenbruk av produktdata gjennom hele den digitale designfasen.”

Tom O’Reilly, direktør for global forretningsutvikling i Rockwell Automation/USA, sier: “En digital datatråd i og på tvers av organisasjonene er ett av nøkkelkravene for å sette i gang dette fellesforetaket. Sammen med EPLAN støtter vi selskaper gjennom den digitale forvandlingen ved å muliggjøre datasamsvar, forbedre effektiviteten i tekniske prosesser og nedkorte tid-til-marked.”

I Korea har adm. dir. i UDMTEK, Gi Nam Wang, også gode grunner til å bli med og sier: “Vi har bestemt oss for å bli partnere med EPLAN gjennom EPN for å styrke våre bransjeledende tilbud og kombinere dem med EPLANs suverene teknologiplattform. Vi er glade for å bli partnere med et selskap i verdensklasse mens vi legger ut på neste vekst- og innovasjonsfase.”

EPLAN gjør det lett for både brukere og selskaper. Et partnerområde på nettstedet gir nærmere informasjon for selskaper involvert i EPLAN Partner Network, informasjon om integrasjon, nyheter og kontaktinformasjon i tilfelle spørsmål.

Konklusjon:

I epoken for digital forvandling, der skyløsninger blir viktigere, er det stadig mer vesentlig for leverandører å koordinere integrasjon på tvers av selskaper. EPLANs adm. dir. Seitz sier: “Med EPN maksimaliserer vi de generelle fordelene med våre egne løsninger innen økosystemet for industriell automatisering for delte kunder. Sammen skaper vi en vinn-vinn-situasjon for både kunder og partnere.”

For mer informasjon: www.eplan-software.com/partner

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne