www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT USB-to-CAN V2  – det gode ble nettopp bedre

HMS lanserer en forbedret versjon av det veldig vellykkede USB-to-CAN-grensesnittet under IXXAT-merket.

IXXAT USB-to-CAN V2  – det gode ble nettopp bedre
Det nye IXAAT USB-to-CAN V2-grensesnittet tilbyr betydelige fordeler for brukere takket være kombinasjonen av eksisterende og nye funksjoner. USB-to-CAN V2 bruker for eksempel kraftig maskinvare og kobler til over USB 2.0 ved 480 MBit/sec. Dette muliggjør veldig høy datahastighet med minimal forsinkelse og lavere strømforbruk, noe som gjør grensesnittet passende for veldig krevede bruksområder ved maksimal bussbelastning og CAN-bitrater opp til 1 Mbit/sekund, ved for eksempel simuleringer.

Fordelene til den eksisterende USB-to-CAN finnes fremdeles: utmerket robusthet og langtidsbruk i røffe miljøer, veldig enkel bruk til en kostnadseffektiv pris.

De eksisterende versjonene av de utprøvde IXXAT VCI og IXXAT ECI-driverne støtter den nye USB-to-CAN V2, noe som også tillater innsetningsbruk i eksisterende applikasjoner uten å måtte endre programvaren – selv ved endringer mellom forskjellige grensesnittstyper. IXXAT API-ene for CANopen og SAE J1939 støtter også den nye USB-to-CAN V2 enhetsfamilien.

USB-to-CAN V2 er tilgjengelig i forskjellige varianter med enten ett eller to CAN-grensesnitt basert på ISO 11898-2. I USB-to-CAN V2 compact implementeres CAN-tilkoblingen som en sub-D9-plugg eller alternativt som en RJ45-kontakt. Versjonene som bærer to CAN-grensesnitt er tilkoblet igjennom RJ45-kontakter. Adapterkabler til sub-D9-plugger inkluderes med enhetene. Andre alternativer inkluderer galvanisert isolerte CAN-grensesnitt, massevarianter og støtte for ISO 11898-3 lavhastighets CAN og LIN.

Det nye husdesignet støtter opprettelsen av kundespesifikke varianter merket med kundelogoen.

En annen nylig introdusert variant er IXXAT USB-to-CAN V2 for innebygd bruk som er designet uten hus, men med et kretskort og tilpasset USB-kabel for montering i en datamaskin.

Du kan finne ut mer om de nye USB-to-CAN V2-enhetene på www.ixxat.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne