www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Kraftige testsystemer for testbenker og kjøretøy

IXXAT har utvidet sin FRC-EP-serie med den nye, kompakte FRC-EP170

Kraftige testsystemer for testbenker og kjøretøy
Med FRC-EP-serien, som består av FRC-EP170 og FRC-EP190, kan IXXAT tilby universale maskinvareplattformer for bruksområder på testbenker eller i kjøretøyet. De er attraktive for sin høye ytelse, fortrinnlige priser, brede bruksområder og støtte for et bredt utvalg av programvareløsninger.

Disse enhetene har grensesnitt for FlexRay, CAN, CAN FD, LIN, K-line, USB, Ethernet, EtherCAT, Bluetooth og RS232, sammen med analog og digital I/O. Utvidelsesporter gjør det enkelt å legge til andre grensesnitt, inkludert WLAN, GSM eller GPS. Dette gjør enhetene skalerbare, tilpasningsdyktige for spesifikke bruksområder og klare for fremtiden.

Med den nye FRC-EP170 har IXXAT når introdusert en veldig kompakt, kostnadseffektiv variant av den velkjente FRC-EP190. Begge enhetene har samme prosessor og operativsystem, noe som gjør den nye varianten fullstendig programvarekompatibel og like kraftig.

Takket være det store antallet identiske grensesnitt og dens galvaniske isolering, utvidet skalerbarhet og spesielt dens valgfrie EtherCAT slavefunksjonalitet, er hovedmålgruppen til FRC-EP190 dens integrering med testbenker i bilindustriens kommunikasjonsverdenen.

Den praktiske FRC-EP170 ble utviklet for bruk i kjøretøy. Dens viktigste integreringsområder er gateway-løsninger for tilkobling til forskjellige ECU-integreringsnivåer, prototypekontrollere, utvidelse av datalogger med tilleggsgrensesnitt og trådløs signalvisning ved bruk av vanlige mobiltelefoner eller nettbrett.

Krevende Restbus-simulering og gateway-løsninger kan raskt implementeres og enkelt baseres på enhver enhet, ved bruk av de korresponderende programvarepakkene fra IXXAT. Det finnes også omfattende utviklingspakker tilgjengelige for utviklingen av spesifikke løsninger. Tilpassede funksjoner og programmer kan raskt og enkelt implementeres av kundene takket være bruken av Linux operativsystemet og tilgjengeligheten av det gratis programvareutviklingssettet.

Du kan finne ut mer om den nye FRC EP-serien på www.ixxat.de

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne