www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Raske og effektive – De nye CAN FD PC-grensesnittene fra HMS

Under IXXAT-merket leverer HMS en helt ny CAN PX-grensesnittserie for CAN FD som støttes med en omfattende pakke med drivere og verktøy.

Raske og effektive – De nye CAN FD PC-grensesnittene fra HMS
Med de nye CAN-IB 500 og CAN-IB 600, tilbyr HMS to grensesnittkort (passivt/aktivt) som ikke bare støtter CAN, men også den nye CAN FD-standarden. Begge kortene er for PCI Express-standarden. De kan ha opptil to CAN-grensesnitt, som kan kjøres enten i CAN- eller CAN FD-modus. Galvanisk isolering av kanalene er et valgfritt tillegg.

Den aktive CAN-IB 600 har også en innebygd mikrokontroller slik at den også kan brukes der det finnes økte krav for forhåndsbehandling av data, slik som ved høypresisjons tidsstempler eller aktiv filtrering av meldinger som sendes og mottas av kortet.

Kortene støttes både av IXXAT Windows-driverpakker (VCI) og sanntids driverpakker (ECI for Linux, RTX, Intime, QNX).

IXXAT API-ene for CANopen og SAE J1939 støtter også de nye grensesnittene i CAN-modus. For analyse av CAN- og CAN FD-nettverk, tilbyr HMS IXXAT canAnalyser, et kraftig Windows-verktøy.

Klassisk CAN, med sine åtte bytes med nyttelastdata og en maksimal overføringshastighet på 1 MBit/s, er en del av en mange forskjellige bruksområder, ikke minst på grunn dens pris og allsidighet. Bruksområder som krever overføring av større datamengder har frem til nå måttet gå over til andre teknologier, noe som selvfølgelig også fører til høyere kostnader.

Men nå, med sin kapasitet på opp til 64 bytes av nyttelastdata og en høyere bitrate for nyttelastoverføring, fjerner CAN FD de gamle begrensningene til CAN, noe som gjør den mer attraktiv også for bruksområder som aldri før har kunnet jobbe med CAN.

Du kan finne ut mer om de nye CAN FD-kortene på www.ixxat.de

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne