www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

HMS distribuerer IXXAT-produkter i nordiske land

HMS Industrial Networks tar over salg og støtte for IXXAT-produkter for maskinkontroll og sikkerhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

HMS distribuerer IXXAT-produkter i nordiske land
Tidlig i 2013 kjøpte HMS Industrial Networks opp det tyske IXXAT Automation GmbH og utvidet videre den verdensledende gruppen innenfor industriell kommunikasjon. Siden HMS er et selskap basert i Sverige med en lang erfaring innenfor salg av industrielle kommunikasjonsløsninger på det nordiske markedet, tar HMS nå over salg, støtte og distribusjon av IXXAT-produkter i nordiske land. Dette ble tidligere utført av en distributør.

Markedsledende CAN-koblingsprodukter
IXXAT-produkter har lenge vært markedsledende innenfor kommunikasjonsløsninger for maskiner, sikkerhet og bilindustri, de har også vært spesielt vellykkede innenfor det sentraleuropeiske CAN-markedet. IXXAT-utvalget inkluderer CAN PC-grensesnitt som muliggjør CAN-nettverkstilgang for kontroll- og analyse. Det inkluderer også repeatere, broer, IO-moduler og kontrollere for EtherCAT, POWERLINK eller CAN-baserte bruksområder. Videre er IXXAT-produktene banebrytende på markedet når det gjelder løsninger for funksjonell sikkerhet innenfor industrikommunikasjon.

Distribusjonen av IXXAT-produkter i nordiske land ble tidligere behandlet av en tredjeparts distributør, men siden HMS har en så sterk tilstedeværelse i området, har HMS bestemt seg for å selge direkte til kunder i de nordiske landene, noe som betyr at salg og støtte av IXXAT-produkter nå vil bli behandlet av HMS Norden salgsorganisasjon.

«Sammenslåingen av IXXAT til HMS har vært veldig vellykket og det er bare logisk at HMS nå selger IXXAT-produktene i Sverige, Danmark, Norge og Finland», sier Peter Greenfort, internasjonal salgssjef ved HMS: «Dette blir en stor fordel for IXXAT-brukere i de nordiske landene da de nå får støtte fra den verdensdekkende organisasjonen til HMS og direkte tilgang til hovedkontoret i Halmstad, Sverige. Det vil også gi dem muligheten til å videre utvide sine industrielle kommunikasjonsløsninger igjennom HMS Anybus og Netbiter», konkluderer Peter Greenfort.

Det første markedsarrangementet hvor HMS vil vise frem IXXAT-produktene vil være på et seminar som finner sted på våren i 2014.

Alle kontaktdetaljene kan finnes på www.ixxat.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne