www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

CanAnalyser 3 – Nå enda kraftigere

IXXAT canAnalyser er et kraftig analyseverktøy for utvikling, test og vedlikehold av CAN-nettverk som passer til industrielle- og bilindustrisystemer. HMS Industrial Networks lanserer nå canAnalyser versjon 3 med forbedret funksjonalitet og brukergrensesnitt.

CanAnalyser 3 – Nå enda kraftigere
Nye funksjoner
IXXAT canAnalyser støtter nå opptil 64 CAN-kanaler samtidig med den nye «Multi-Board-støtten» og den viser informasjon ved hjelp av en uniform tidsbase.

For moduler som bruker samtidig tilgang til flere CAN-kanaler gir Multi-Board-støtte flere tilleggsfordeler, med for eksempel sporingsmodulen blir canAnalyser en veldig kraftig dataloggerløsning. En spesielt imponerende funksjon er den nye signaloverføringsmodulen hvor nettverksenheter kan raskt og enkelt kan simuleres, på prosessnivå uten behov for detaljkunnskap om den underliggende CAN-kommunikasjonen.

Også nytt i versjon 3 er det utvidede nivået av portabilitet hvor målingskonfigurasjoner kan kopieres til forskjellige målingsdatamaskiner uten funksjonstap.

Databasestøtte som tilbys av canAnalyser har også blitt betraktelig utvidet, den tillater nå import av forskjellige database inn i konfigurasjonen. For datatolkning blir databasene samlet inn i én total nettverksdatabase av canAnalyser.

De nye statistikkskriptene, som for eksempel for analyse av frekvensdistribusjoner, gjentakningstider, respons-/kjøretider, ligger i kildekoden (C#) og de kan veldig raskt tilpasses til brukerspesifikke krav.

I tillegg vil nye eksempler for det integrerte programmeringsgrensesnittet og canAnalyser Scripting Host nå gjøre det enda enklere å tilpasse canAnalyser til forskjellige bruksområder.

Forbedret signaltolkning betyr raskere feildeteksjon.
Den fullstendig omgjorte signaltolkningen muliggjør umiddelbar analyse av statistikkinformasjon i sammen med prosessparametre, slik som den nye grafikk-/signalmodulen. Dette er spesielt nyttig når det oppstår feil eller service er nødvendig siden grupperingen av spesifikke prosessparametre og nettverkskvalitetsindikatorer (slik som for eksempel feiltelegrammer per tidsenhet eller bussbelastning) betyr at problemer raskt kan identifiseres.

Forbedret brukergrensesnitt
Andre nyheter er blant annet det nye, avanserte brukergrensesnittet med en mengde forskjellige egenskaper for å perfekt presentere analysevinduer på skjermen og bytte mellom forskjellige brukerkonfigurasjoner ved hjelp av en hurtigtast.

Intuitiv vindussynkronisering, hvor alle informasjonsvinduer går tilbake til den samme meldingen med et dobbeltklikk, gir brukeren en rask oversikt over hendelsene ved et definert tidspunkt.

Redusert pris frem til slutten av juli.
canAnalyser 3 er tilgjengelig nå – HMS tilbyr canAnalyser 3 (standardversjon) med 30 % rabatt på bestillinger plassert innen 31.07.2014.

Kunder som allerede bruker canAnalyser Standard/Lite versjon 2.5 eller nyere vil få en rabatt på 30 % på den vanlige oppdaterings-/oppgraderingsprisen på canAnalyser 3 (standardversjon) før 31.07.2014.

Videre informasjon om canAnalyser er tilgjengelig på IXXAT-nettstedet på

http://www.ixxat.com/cananalyser

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne