www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

HMS-utviklingssentre i Tyskland, Sverige og USA vil øke sin fokus på skreddersydde industrielle kommunikasjonsløsninger.

HMS Industrial Networks annonserer nå ett initiativ for å øke fokus på skreddersydde løsninger for industriell kommunikasjon. Lokale utviklingssentre over hele verden vil hjelpe kunder med å utvikle løsninger for deres spesifikke behov. Industriell nettverkstilkobling, maskinkommunikasjon, trådløse løsninger, integrert sikkerhet og eksternadministrasjon osv. er satsningsområder.

HMS-utviklingssentre i Tyskland, Sverige og USA vil øke sin fokus på skreddersydde industrielle kommunikasjonsløsninger.

HMS har jobbet med skreddersydde prosjekter siden oppstarten for 25 år siden, og dette initiativet er basert på denne erfaringen. Skreddersydde prosjekter ved HMS strekker seg fra enkel merkemarkering, til utvikling av fullstendig nye produkter. Alt av utvikling er basert på de solide teknologiene og plattformene Anybus, IXXAT og Netbiter, som allerede kan vise til tusenvis av timer med forskning og utvikling av HMS. Dette reduserer kundenes kostnader samt tid til markedet.

Eksempler på prosjekter som tilbys av HMS:

  • Fullstendig tilpassede løsninger
    For veldig spesifikke krav vil HMS skreddersy unike OEM-løsninger. Basert på utprøvde teknologier og plattformer utvikler vi unike løsninger for kunden når det gjelder maskinvare, programvare, kommunikasjonsgrensesnitt, ytelse og funksjonalitet.
     
  • Maskinvare- og programvareendringer av HMS standardprodukter

    Typiske tilpasningskrav er høyere IP-beskyttelsestyper, spesielle kortstørrelser og formfaktorer, spesielle kontakter, spesielle strømforsyninger, kabinettdesign eller spesielle protokollimplementeringer.

  • Kommunikasjonsløsninger for praktisk sikkerhet
    HMS ekspertise innen løsninger for sikkerhet i henhold til IEC 61508 hjelper kunder med å implementere sikkerhetsfunksjonalitet i sine produkter, noe som kan være utfordrende og krever mye kunnskap. Ferdigbygde stakker og maskinvare er tilgjengelige for bruk og tilpasning for spesifikke behov.
     
  • Merkemarkering

    Dette kan inkludere skreddersydd kabinettfarge, spesifikk markering, logoer, bruksanvisninger, artikkelnummer, emballasje og OEM-spesifikk produktkonfigurasjon.
  • Fullstendige systemløsninger
    H
    MS utfører forundersøkelser, oppretter konseptet og utvikler den nødvendige maskinvare og programvare samt endelige system- og bekreftelsestester.
     
  • Programvare og programvaretjenester
    HMS tilbyr tilpasnings- og implementeringstjenester av programvare og IP-kjerneprodukter i kundedesign som kan rettes mot alle bruksområdet innenfor industriell kommunikasjon. Eksempler på dette er stakk for innebygde løsninger, IP-kjerner (FPGA), PC-baserte drivere (Linux, Windows) og OEM-spesifikke verktøy og programvare for nettbasert eksternkontroll.

«Kombinnovasjoner»
«Skreddersydde prosjekter ligger i vår DNA og de har alltid vært en suksessfaktor for HMS,» sier Jörgen Palmhager, COO, HMS Industrial Networks. «I et skreddersydd prosjekt kombinerer vi ideer, teknologi og innovasjon sammen med våre kunder til nye «kombinnovasjoner», på en fleksibel og samarbeidende måte. Resultatet er ofte nytt og spennende teknologi innenfor områder som Tingenes Internett, trådløs kommunikasjon, industrielt Ethernet, sikkerhet osv. Kunder drar både fordel av HMS-utviklingsekspertise i tillegg til vår veldokumenterte produksjon og leveranse. »

Utvikling i Europa, Nord-Amerika og Asia
 HMS-utviklingsaktiviteter utføres ved forskjellige sentre i:

  •  Halmstad, Sverige: Utviklingssenteret ved hovedkontore i Sverige jobber med skreddersydd maskinvare, programvare, system-på-brikke-løsninger og trådløse løsninger. Fokuset er på feltbuss, industrielt Ethernet og eksternadministrasjon inkludert Tingenes Internett.
  • Karlsruhe, Tyskland: Løsningssenteret i Karlsruhe spesialiserer seg på tilpasning og formatering av standardprodukter til kundespesifikke løsninger.
  • Weingarten, Tyskland: Utviklingssenteret i Weingarten spesialiserer seg på løsninger for maskinkommunikasjon, system-på-brikke, industrielt Ethernet, funksjonell sikkerhet, bilindustrien i tillegg til fullstendig tilpasset maskinvare og programvare.
  • Bedford, USA: HMS løsningssenteret i Bedford spesialiserer seg på tilpasning og formatering av standardprodukter til kundespesifikke løsninger.

 Eksempler på HMS skreddersydde produkter.

HMS-utviklingssentre i Tyskland, Sverige og USA vil øke sin fokus på skreddersydde industrielle kommunikasjonsløsninger.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne