www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

HMS leverer Anybus modul nummer 3 000 000 til Bosch Rexroth

HMS Industrial Networks har sendt sin Anybus-modul nummer tre millioner til Bosch Rexroth. Bosch Rexroth bruker Anybus-moduler for tilkobling av sveise- og strammekontrollere på sine forskjellige kontrollsystemer innen automasjonsteknologien.

HMS leverer Anybus modul nummer 3 000 000 til Bosch Rexroth
Anybus-innebygde produkter er utbyttbare kommunikasjonsmoduler for forskjellige feltbuss- og industrielle Ethernet-nettverk. Modulene tilbyr fler nettverkstilkobling for de største nettverksstandardene.

Langvarig samarbeid mellom Bosch Rexroth og HMS
Bosch Rexroth og HMS har hatt ett vellykket samarbeid i over ti år. Harall Lukosz, teknisk direktør for stramme- og sveisesystemer ved Bosch Rexroth forklarer hvorfor de har valgt Anybus: «Det er to grunner til at vi har valgt Anybus: For det første er den veldig kompakt og enkel å integrere, og for det andre på grunn av den innvendige teknologien. »

Staffan Dahlstöm, CEO ved Industrial Networks kommenterer: «Anybus-kommunikasjonsmodulene har støtte for alle de største feltbuss- og industrielle Ethernet-nettverkene som Bosch Rexroth krever i sine sveise- og strammekontrollere. Dette gjør dem i stand til å koble seg til de forskjellige kontrollsystemene som benyttes innenfor automasjonsteknologi.»

Kompakt og energieffektiv

Bosch Rexroth bruker Anybus CompactCom-kommunikasjonsmoduler som forbruker lite energi og som er veldig kompakte (5,2 x 5,2 cm). Kommunikasjonsmodulene gir veldig pålitelig nettverkstilkobling for de viktigste standarder som finnes på markedet i dag. Den standardiserte maskinvaren og programvaregrensesnittene kan enkelt utbyttes med hverandre. Med andre ord kan du tilkoble hvilket som helst annet nettverk ved og enkelt bytte ut modulen.

Historien til Anybus
Den første Anybus-modulen ble utviklet i 1994. Ettersom antallet feltbusser økte kraftig på den tiden, var Anybus-konseptet som tillater brukere tilgang til nesten alle industrielle nettverk, en banebrytende oppfinnelse. I dag har tre millioner moduler blitt montert i feltet. De mange nettverksegenskapene som tilbys av Anybus-konseptet er fremdeles brukerens hovedfordel.

«Det tok oss mer enn ti år å levere den første millionen med Anybus-moduler,» sier Staffan Dahlström.  «Men den andre millionen tok oss kun fem år, og den tredje kun to. Med tanke på det så skal vi nok ikke vente lenge på den femte millionen av Anybus-moduler,» konkluderer han med.

Bilde:
Staffan Dahlström (venstre), CEO i HMS Industrial Networks AB overrekker den Anybusmodul nummer tre millioner til Harald Lukosz (høyre), teknisk direktør for stramme- og sveisesystemer ved Bosch Rexroth AG.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne