www.engineering-norge.com
Ingersoll Rand

2135QPTiMAX 1/2" Titanium Impactool

Ingersoll Rand, et av verdens ledende firmaer innen verktøy og utstyr til industri og produksjon, har lansert 2135QPTiMAX, en innoverende omforming av industri-standarden 2135QPTi, den trykkluftsdrevene Titanium Impactool™ med 1/2" firkantdrev, solgt i over 700.000 eksemplarer verden over. Den nye 2135QPTiMAX tilbyr 10% større kraft, bedret kontroll og høyere pålitelighet.

2135QPTiMAX 1/2  Titanium Impactool
“2135QPTi-modellen har alltid vært godt mottatt av våre kunder innen industri og montering” forteller John Schofield, markedssjef for industrielle løsninger hos Ingersoll Rand. “Den nye modellen bygger videre på denne plattformen, men tilbyr teknikere innen industri, montering og reparasjon og vedlikehold enda bedre egenskaper.”

Den nye 2135QPTiMAX-modellens maksimale dreiemoment er 1 054 Nm i revers og 1 486 Nm ved muttertrekking. Med et dreiemoment som er over 10 prosent større enn originalmodellens, takket være en omforming av luftstrømmen, veier det nye slagverktøyet fortsatt bare 1.84 kg, og gir det beste kraft/vekt-forholdet i sin klasse. Og den nye 2135QPTiMAX-modellen nyter selvfølgelig fortsatt godt av de nyskapningene som ga 2135QPTi-serien sin verdensomspennende suksess, så verktøyets tvillinghammer-mekanisme yter derfor større kraft per kilo, og er mindre følsom for lufttrykkvariasjoner enn noen annen modell. I tillegg reduserer bruken av titan i hammerkassen vekten, og gir en optimal varighet og styrke som ikke kan sammenlignes med noe annet materiale.

Den nye modellen er dessuten omkonstruert for å gi maksimal kontroll. Dens patenterte, fjærlette avtrekker og forbedrede kraftreguleringsinstillinger hjelper brukeren til å unngå å skru for hardt på risikable sammenføyninger. En énhånds forover/bakover kontroll gjør at brukeren lettvint kan veksle mellom arbeidsoppgaver eller anvendelser.

Videre tilbyr Ingersoll Rand verktøybrukerne nå en maksimal pålitelighet med en gratis to-årig utvidet garanti på 2135QPTiMAX-serien ved verktøyregistrering. Den nye modellen er utrustet med en optimalisert luftstrøm for større verktøykraft og maksimal ytelse. Med et lavere luftforbruk har 2135QPTiMAX-modellen en lavere eierkostnad og mindre dødtid enn konkurrerende modeller. Titan hammerkasser, hardanodiserte endeplater og metallurgi med eiendomsrett forlenger varigheten av verktøyene.

Besøk din lokale verktøyforhandler eller www.irtools.com/2135TiMAX for ytterligere opplysninger om Ingersoll Rand 2135QPTiMAX-modellen.

Martin LOWINSKI
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne