www.engineering-norge.com
Watlow

Watlow® fullfører oppkjøpet av Eurotherm®

Watlow®, utvikler og produsent av komplette industrielle termiske systemer, annonserer med glede at de den 31. oktober 2022 har fullført sitt oppkjøp av Eurotherm® fra Schneider Electric Company®, verdensledende innen digital transformasjon av energistyring og automasjon. Vilkårene for overføringen er ikke gjort kjent.

Watlow® fullfører oppkjøpet av Eurotherm®

Eurotherm er en førsteklasses leverandør av temperatur-, kraft- og prosesskontroll, utstyr for måling og datahåndtering, samt systemer, programvare og tjenester for verdensomspennende industrimarkeder. Selskapet har omkring 650 ansatte verden rundt og har sitt hovedkvarter i Worthing i Storbritannia, med kjernen av produksjonsvirksomheten i Ledziny, Polen.

Rob Gilmore, Watlows CEO, uttaler: “Vi er begeistret for Watlow og Eurotherm og alt vi skal oppnå sammen. Dette oppkjøpet er i samsvar med vår visjon om å tilby innovative termiske produkter og teknologier som vil være med på å styrke våre kunders konkurransefordel. Watlows og Eurotherms produkter og teknologier vil til sammen skape nye globale muligheter for våre felles kunder og gjøre det mulig for oss å konsentrere våre avanserte termiske systemer på de viktige områdene.”

Watlow skal gjøre Eurotherms lokasjoner i Worthing i Storbritannia og i Dardilly i Frankrike til avanserte utviklingssentre for elektronikk og kontrollprodukter og har planer om å investere i Eurotherms fasiliteter i Polen som skal bli Watlows senter for fremragende produksjon i Europa. Denne ekstra kapasiteten baner også vei for vekst i andre deler av verden, inkludert Amerika og Asia.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne